Kleefhoesje voor iPhone

Super handig zijn de kleefhoesjes voor iPhone. Dit telefoonhoesje kan je bijna overal op kleven en toch kleeft het niet aan je handen.

Hoe kan dit?

Het kleefhoesje is gemaakt met Nano Suctie technologie. Dit zijn tienduizend kleine zuignapjes die zich vasthechten aan glasse oppervlakten. Door die kleine zuignapjes kleeft het hoesje wel aan gladde oppervlakten zoals glas, spiegels,… maar niet aan je handen, je handtas of broekzak.

Waar kan je het kleefhoesje hangen?

Het kleefhoesje kan je op bijna alle gladde oppervlakten kleven. Enkele voorbeelden:

  • op ramen: heel gemakkelijk om een selfie te nemen. Kleef het op het raam, stel te timer in en klaar.
  • op de spiegel: heb je een mooi filmpje op YouTube gevonden om je haar op te steken, dan is het makkelijk wanneer je smartphone aan de spiegel hangt zodat je stap voor stap mee kan volgen hoe je je haar gaat doen.
  • in de auto om je navigatie gemakkelijk te kunnen volgen
  • kleef het in de keuken tegen een tegeltje. Zo kan je gemakkelijk je recept volgen
  • … er zijn oneindig veel toepassingen.

Voor welke smartphone?

Momenteel is dit kleefhoesje beschikbaar in het zwart voor iPhone 6 maar weldra volgen er nog verschillende kleuren bij zoals wit, blauw en groen voor iPhone 5(s) en iPhone 6(s)

 

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/1/e/d/smartphonehoesjes4u.be/httpd.www/wp-content/plugins/optinspin/multi-wheel/inc/classes/class-optinspin-coupon-request.php on line 54